Nyheter

STALL ETELL

Nyheter om våra uppfödningar och hästar födda på gården


12/4 Mr Maha, körd av Rikard N Skoglund, tränad av Jennifer Persson vann lopp på Romme på en bana liknande en lerpöl. Mr Maha är uppfödd av oss! Grattis till en fin seger!


Magic Tonight har fått sin första segrare här i Sverige när Carl-Johan Jepson styrde Cracker Jack till seger på Färjestad 22/3. 


28/3 kvalade Tell's Bus (russ) på Årjäng med Selma Lindberg i sulkyn, kvaltiden blev finfina 2.35,6. Grattis familjen Lindberg!


JAS med Oskar Svanberg i sulkyn tog två fina andraplatser på Solvalla 20/3 och 27/3, tiden, 1.14,9 i bägge loppen! Grattis! JAS skall ut i Rikstoton på lördag, vi önskar Lycka till!


10/3 Bluebell Dream tränad och körd av Classe Sjöström var duktig tvåa efter en tuff resa i sitt debutlopp på Gävle. Uppfödare: Lena Martell.


På Visbytravets Travgala i gårkväll fick Lena ta emot Anders Budins Vandringspris för uppfödningen Kentin Day!
Love No Pain, född på gården, segrade på Romme för Jorma Kontio 6/3. Det var hästens tredje seger på 8 starter, vi gratulerar alla runt hästen!


Stall Etell gratulerar Chintana Bananas till segern i Skellefteå i lördags, 8/2, och Pastor Power till en fin andraplats på V75, Solvalla, också 8/2, båda födda hos Stall Etell!


Tell's Ingemar f.-18 val. e. Skärmnäs Pigall  504 u. Tiara Fri 3876 TILL SALU!
Till vår stora glädje har vi två nomineringar till årets travgala här på Visbytravet......

Dels som årets uppfödare, men också till årets bästa 3-åring, Dikt Drew!